Termeni si conditii de utilizare (servicii) Lemontask.com


Site-ul Lemontask.com si serviciile asociate sunt proprietatea S.C. WEB ACTIV S.R.L. (furnizor de servicii), CUI 17832506, societate cu raspundere limitata cu sediul social in Bucuresti, sector 6, str Bozieni 7, bl 830, ap 54. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul si serviciile Lemontask.com, numit generic in continuare Lemontask.com. Web activ isi rezerva dreptul de a actualiza si de a schimba termenii si conditiile de utilizare fara preaviz. Daca nu sunteti de acord, trebuie sa refuzati prezentul document si sa incetati imediat sa folositi serviciile. Accesul la Lemontask.com este permis numai celor care accepta in totalitate termenii si conditiile de utilizare. Prin termenul "utilizator" sau “client” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: Pentru a utiliza serviciile trebuie sa furnizati corect urmatoarele date de contact: nume, o adresa de e-mail valida precum si un numar de telefon. Clientul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea asupra parolelor legate de serviciu si a contului. In cazul in care Clientul are cunostinta de utilizare neautorizata a parolei sau a contului sau trebuie sa notifice imediat la contact@lemontask.com. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Lemontask.com nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Utilizatorii sunt in intregime responsabili de informatiilor postate sau introduse pe site. Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu publice materiale protejate de un drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv, in caz contrar fiind singurul responsabil. Lemontask.com nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea liniei de comunicare cu acesta.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Lemontask.com prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. Codul sursa al serviciilor este protejat de drepturile de autor. Utilizatorul sau clientul nu are dreptul de a copia, distribui, modifica, inchiria, imprumuta, vinde, crea lucrari derivate, decompila sau de a incerca sa extraga codul sursa al serviciilor sau orice parte a acestuia fara acordul scris al Web Activ. Utilizatorii sunt de acord sa nu reproduca, duplice, copieze, vinde, revinde sau sa exploateze orice parte a serviciilor fara acordul expres in forma scrisa a furnizorului de servicii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Lemontask.com pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Lemontask.com poate ocazional sau periodic sa trimita prin email informari si mesaje promotionale. Utilizatorul poate oricand sa solicite retragerea adresei de email din lista de corespondenta, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime, in mod gratuit, datelor a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, trimitand o solicitare pe email catre contact@lemontask.com Utilizatorul este de acord ca furnizorul de servicii sa trimita utilizatorului instiintari, inclusiv cele legate de schimbarile aparute in termenii si conditiile prin e-mail, posta sau in contul de utilizator. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre utilizatori si clienti sunt confidentiale. Furnizorul se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii. Furnizorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Proprietarul site-ului web Lemontask.com nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in comentarii, in articole sau in mesajele trimise prin intermediul sitului Lemontask.com intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

Proprietarul Lemontask.com este absolvit de orice raspundere sau despagubire ivita in urma relatiilor dintre utilizatori prin intermediul site-ului Lemontask.com.

Lemontask.com nu isi asuma responsabilitati nici pentru conţinutul din alte pagini web care pot fi accesate prin legaturile din situl Lemontask.com. Orice accesare a altor pagini web este doar responsabilitatea utilizatorului.

Operatorii siturilor conectate sunt singurii responsabili pentru continutul afisat pe paginile lor.
Utilizatorul este de acord si se obliga sa nu foloseasca serviciile Lemontask.com pentru a instiga la incalcarea legislatiei romanesti. In acelasi timp, utilizatorul este de acord si se obliga sa nu ofere informatii cu scopul de a sprijini activitati ilegale.
Lemontask.com va sterge toate datele asociate cu contul client si va anula contul in urma solicitarii primite de la client. Informatiile nu vor putea fi recuperate odata ce contul dumneavoastra a fost anulat.
Lemontask.com isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciului pentru oricine si oricand.
Preturile serviciilor, se pot modifica fara o notificare prealabila. Noile preturi vor fi publicate pe Lemontask.com sau disponibile in contul de client.
Utilizatorul si clientul este de acord si ia la cunostinta ca forma si natura serviciilor se pot modifica, fara o notificare prealabila, datorita faptului ca furnizorul de servicii dezvolta si imbunatateste permanent serviciile. Clientul este de acord si ia la cunostinta ca furnizorul de servicii poate opri furnizarea serviciului (sau componente ale acestuia) Clientului fara notificarea prealabila a acestuia.
Utilizarea serviciilor se face “asa cum sunt disponibile” si sunt pe propria raspundere a utilizatorului.

Lemontask.com nu garanteaza ca:

- informatiile si serviciile vor indeplini toate cerintele dumneavoastra;
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
- informatiile ce se vor putea obtine din folosirea serviciilor vor fi corecte sau de incredere;
- orice eroare de program va fi corectata.

Suportul tehnic este disponibil prin e-mail la contact@Lemontask.com.
Furnizorul de servicii nu este raspunzator pentru orice daune sau prejudicii cauzate care ar putea fi reclamate de catre Client in urma relatiei acestuia cu serviciile Lemontask.com.

Clientul a luat la cunostiinta ca Lemontask.com foloseste parteneri si servicii terte pentru furnizarea serviciilor sale, cum ar fi aparatura hardware, softuri, stocare, precum si tehnologia aferenta necesara pentru functionarea servicilor.

Clientul trebuie sa despagubeasca furnizorul de servicii pentru orice creante, datorii, pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, rezultate in urma incalcarii termenilor si conditiilor sau a activitatilor contului Clientului.

Lemontask.com isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea penala conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Lemontask.com sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Incapacitatea furnizorului de servicii de a exercita orice drept sau prevedere a termenilor si conditiilor de utilizare nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva.

Toate disputele referitoare la termini si conditii trebuie rezolvate prin negociere intre parti. In cazul in care disputa nu poate fi rezolvata prin intermediul negocierilor, disputa va fi rezolvata la Tribunalul Municipiului Bucuresti, Romania.

Va rugam sa trimiteti intrebarile cu privire la termenii si conditiile de utilizare pe email la contact@Lemontask.com

Ultima actualizare 1 mai 2015