Avantaje si functionalitati


Avantaje si functionalitati

Usor de utilizat pentru toate grupele de utilizatori – am simplificat introducerea si urmarirea informatiilor pentru a face aceste lucruri logic; administrarea nu are nevoie de personal IT de inalta calificare.

Flexibil, versatil – elementele din module diferite se pot asocia dupa criterii logice intre ele (alerte cu orice element permitand trimiterea unui mesaj – reminder - la un anumit moment dat, fisiere la oricare alt element, etc); se pot emula astfel diverse procese din organizatia Dvs gestionate acum pe email, in foi tabelare excel sau chiar doar pe hartie.

Organizare si partajare documente – toate fisierele companiei Dvs sunt puse simplu la dispozitia utilizatorilor cu drepturi de acces, (in si in afara organizatiei Dvs).

Fara functionalitati inutile – in functie de ceea ce aveti nevoie, module, functionalitati si campuri pot fi configurate sau inactivate dupa necesitati. Costuri accesibile – am gandit solutia bazandu-ne pe tehnologie open source, oferind astfel o alternativa rezonabila la solutiile masive si scumpe de la producatorii mari. Intranetul are acces preconfigurat la toate modulele disponibile.