Task Manager, activitati si sarcini in limba Romana

Lemontask Task Manager este prima aplicatie de administrare activitati in limba romana.

Toate meniurile, butoanele, informatii si notificari (inclusiv cele trimise pe email) sunt disponibile si in limba romana.
Aplicatia de Task Manager Lemontask urmareste fluxul activitatilor, administreaza si traseaza sarcini pentru utilizatori sau grupuri de utilizatori (echipe).

Aplicatia este intuitiva, usor de utilizat, respecta o logica clara, de la adaugarea unui client sau contact nou pana la raportarea unei sarcini finalizate.
Task managerul ofera un modul de analiza activitati in care utilizatorii pot genera rapoarte (perioda timp, pe client, proiect, utilizator sau grupuri de utilizatori).
Rapoartele generate de task manager sunt in limba romana si pot fi descarcate in fisiere de tip CSV (Excel) pentru a fi analizate si folosite ulterior (de exemplu anexe de servicii la contracte sau facturi).

Va invitam sa testati gratuit timp de o luna modulul task manager: inregistrati-va aici https://my.lemontask.com/login.php?register=y

Colectia de aplicatii Lemontask pune la dispozitia clientilor o aplicatie pentru administrare intranet si un website manager (cea mai buna solutie pentru crearea si administrarea unui site). Si aceste doua aplicatii ofera variante complete in limba romana si sunt simplu de utilizat.

Pentru mai multe detalii despre intranet si website manager vizitati link-urile http://www.lemontask.com/website-manager respectiv  http://www.lemontask.com/intranet-extranet