Help - Activitati

In meniul "Activitati" sunt retinute toate activitatile aferente unui proiect/organizatie. Fiecarei activitati i se pot atribui o data limita, mai multi utilizatori responsabili, status si prioritate.
Acestea pot fi arhivate pentru a se pastra istoricul tuturor activitatilor.
Pentru a evidentia anumite activitati, aveti la dispozitie optiunea "Pinned" astfel avand posibilitatea sa filtrati activitatile in functie de acest criteriu.

Activitatile pot face parte din doua categorii (predefinit), acestea fiind asociate cu "Proiecte" sau "Oportunitati". Pe langa cele doua categorii predefinitie, utilizatorul poate adauga tipuri de activitati in functie de necesitati folosind butonul de adaugare de langa taburile "Proiecte" si "Oportunitati".

Activitatile de tip "Oportunitate", cat si cele de tip "Proiecte" se administreaza in acelasi mod.

1 - Adaugare
Adaugarea activitatilor este o procedura ce poate fi realizata doar de utilizatorii ce au primit acest drept cand au fost creati.
Adaugarea se realizeaza prin completarea campurilor cu informatii aferente activitatilor si prin selectarea organizatiei si proiectului careia ii este atribuita activitatea.

2 - Modificare
Pentru a incepe procedura de modificare, este necesar un singur click pe activitatea pe care doriti sa o modificati, urmat de click pe butonul "Modifica".

3 - Cautare (si filtrarea rezultatelor)
Cautarea poate fi facuta in functie de numele activitatii, proiectului sau organizatiei aferente activitatii.
Filtrarea rezultatelor se face folosind check-box-urile din meniul din partea stanga selectand organizatia sau proiectul pe care il vizati, in functie de Tip, Prioritate si/sau Status si in functie de persoana care a creat activitatea sau persoana pentru care a fost creata activitatea.

4 - Filtrare
Pentru filtrarea activitatilor, Task Manager-ul dispune de mai multe filtre: meniuri drop-down pentru Organizatii si Proiecte (in care se pot selecta organizatia si/sau proiectul aferente activitatii dorite), un camp in care poate fi selectata persoana ce a creat activitatea, doua check-box-uri pentru a selecta daca activitatea este pentru o singura persoana sau pentru toata echipa, tipul activitatii, prioritatea acesteia si statusul acordat.

5 - Stergere
Pentru a sterge o activitate, aveti la dispozitie butonul alocat acestei proceduri.
Butonul este plasat in tabelul de afisare al activitatilor, fiecarei activitati fiindu-i atribuit un astfel de buton.
Nu toti utilizatorii au drepturi de stergere asupra activitatilor!

  Inapoi la Help

Utilizatori

Utilizatorii sunt creati de administratori si au acces la informatii in functie de drepturile ce le-au fost oferite la creare.

Organizatii

Organizatiilor le pot fi asociate proiecte, activitati, utilizatori si contacte.

Proiecte

Proiectele pot fi asociate organizatiilor si contin activitati corespunzatoare.

Activitati

In meniul "Activitati" puteti urmari evolutia activitatii angajatilor.

Rapoarte

Adaugarea rapoartelor de activitate se face in ecranul de activitati

Contacte

Contactele pot fi asociate cu organizatii si vice-versa.